Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vicepresident Pere Aragonès inaugura aquesta tarda el Cavatast

D’avui a diumenge, Sant Sadurní d’Anoia viu la 23ena edició del Cavatast, la mostra de caves i gastronomia referent de Catalunya.

Tot i que inicialment estava previst que la inauguració anés a càrrec de la consellera d’Agricultura Teresa Jordà, finalment serà el vicepresident de la Generalitat Pere Aragonès l’encarregat d’inaugurar el Cavatast aquesta tarda a les sis al CIC La Fassina.

Una de les novetats destacades és que el tiquet de tast de cava i degustació de gastronomia serà el mateix. A més, el Cavatast consolida la seva aposta pels tastos i maridatges dels cellers participants que s’organitzen al Celler de la Fassina, ja que és una de les propostes que genera més acceptació entre el públic assistent.

Un any més, millorar l´experiència dels visitants és un dels principals objectius i per això s´oferirà un servei de transport sense interrupcions, des de l´estació de RENFE fins a la zona de la mostra, en l´horari d’obertura de la fira. A més, també s´instal·laran zones de degustació amb taules en les quals els visitants podran degustar els productes amb una major comoditat.

Una altra de les novetats és que enguany, seguint el compromís de l´Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia per combatre les violències masclistes i garantir la igualtat, el Cavatast disposarà d’un punt lila informatiu durant els tres dies de la mostra.

Tota la informació es pot consultar al web www.cavatast.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: