Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup municipal de Ciutadans no assistirà al ple extraordinari convocat avui a Vilafranca

Eladio Garcia no assistirà al ple extraordinari ja que considera que únicament s’ha convocat per posicionar-se sobre la sentència del Suprem. Considera que les decisions judicials s’han de respectar.

A través d’un comunicat que ha fet arribar a la nostra redacció, Eladio Garcia, regidor de C’s a l’Ajuntament de Vilafranca, explica que no assistirà al ple que s’ha convocat de manera extraordinària per aquest dimarts al vespre. En el comunicat especifica que el ple ha estat convocat únicament per qüestionar, reaccionar o posicionar-se sobre la sentència del judici del procès, dictada per la Tribunal Suprem. Des de C’s volen reiterar el respecte i l’acatament a les decisions judicials, i recorden que les institucions han de representar al conjunt dels ciutadans i no estar al servei d’una ideologia.

Finalment recorden també que continuaran treballant per garantir els drets i llibertats de tots els veïns del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: