Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Comitè de vaga ha organitzat activitats informatives durant el matí

Un grup de piquets ha fet una manifestació prèvia pels carrers de Vilafranca.

A les vuit del matí s’han muntat dues parades per part del Comitè de Vaga a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca. Una de les parades d’Òmnium oferia informació i estris per fer sentir la reivindicació. L’altra oferia avituallament i acollida amb activitats infantils per a les famílies. D’altra banda l’escola d’art Arsenal també ha fet un taller de pancartes.
A Vilafranca les activitats s’han concentrat al matí i fins el migdia, per tal d’afavorir que a la tarda tothom pugui desplaçar-se a Barcelona.

D’altra banda, tenint en compte l’alt nivell de seguiment de la convocatòria en el món de l’ensenyament i per facilitar l’activitat preparatòria de vaga i manifestació s’ha pensat en organitzar activitats infantils i punt de cura de la mainada.

Per la seva banda l’escola d’art Arsenal ha col·laborat amb la convocatòria organitzant un taller de confecció de pancartes. El director del centre, Albert Abella, ens explicava a la l’Arsenal, de fet, ja fa cinc dies que no es donen classes. Els alumnes i professors avui han secundat la vaga al 100%, però des de dilluns que hi ha mancança d’alumnes i no s’han fet classes.

A més a primera hora del matí s’ha muntat un piquet informatiu que ha tallat la N-340 a l’alçada de Ronda de Mar de la Girada, a prop del Mercadona. Un grup d’uns 100 manifestants han anat des d’allà fins a la rambla de Sant Francesc passant per l’avinguda de Tarragona, que ha quedat tallada al trànsit durant aproximadament mitja hora fins que els piquets han tornat a arribar a la rambla de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: