Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cap de setmana té lloc la Romeria a Montserrat, organitzada per la parròquia de Vilafranca

La Romeria enguany arriba a la seva 93ª edició.

Unes 300 persones provinents de la vila estaran allotjades a les cel·les del santuari, a part dels que pujaran només un dia, dissabte o sobretot diumenge. Aquesta romeria són uns dies de pregària i convivència, durant els quals els fidels de la encomanen a la Mare de Déu el nou curs que comença. Enguany el lema de la Romeria, proposat pel mateix monestir, és “Doneu-nos l’alegria”.
Els actes principals de la romeria seran aquest divendres la celebració del sagrament del Perdó a dos quarts de vuit del vespre, el dissabte la missa dels romeus a les nou del matí, l’excursió per a tothom a dos quarts d’onze, el viacrucis amb la imatge del Sant Crist a dos quarts de cinc de la tarda o la rebuda de la romeria a l’atri de la basílica a les sis. A continuació l’activitat lúdica per a infants i joves i la xocolatada, i la Vetlla de Santa Maria amb la participació del Ball de Diables i amb una actuació musical de clarinet i orgue a les deu de la nit.
El diumenge hi haurà la missa conventual amb text introductori i ofrena en nom de la Romeria de Vilafranca a les onze del matí, a continuació la salutació del pare abat, l’actuació dels Castellers i dels Falcons de Vilafranca a dos quarts d’una del migdia i el dinar de germanor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: