Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 3 de Vuit i Penedès TV organitzen un debat sobre el sector del vi

El proper 24 d’octubre els dos mitjans han organitzat una taula rodona que comptarà amb la participació tant d’elaboradors com de viticultors.

Tot i la bona qualitat del raïm que s’ha collit, la campanya ha estat marcada per les reivindicacions dels viticultors, que exigeixen que se’ls pagui un millor preu per al raïm. Ja fa anys que els viticultors demanen canvis en un sector que sembla no trobar la fórmula que asseguri a tothom preu digne. Aquesta qüestió serà només una de les que es tractaran al primer debat que El 3 de Vuit i Penedès Televisió han organitzat conjuntament, per debatre sobre l’estat del sector vitivinícola. La jornada s’ha programat per al pròxim 24 d’octubre i reunirà a Vinseum elaboradors i viticultors de diversos àmbits. El debat, que es podrà seguir en directe per Penedès Televisió, portarà per títol ‘El sector del vi, a debat. Hem collit, i ara què?’ començarà a dos quarts de 9 el vespre i l’objectiu és que es desenvolupi d’una forma àgil. Es basarà en una taula rodona amb quatre ponents que tractaran diversos temes dividits en dos blocs, present i futur del sector del vi. A la taula hi participaran el viticultor i membre d’Unió de Pagesos, Eudald Planella, que va ser un dels artífexs de les mobilitzacions dels agricultors quan es va fer pública la rebaixa del preu del raïm, Ramon Giró, propietari de les caves Jaume Giró i Giró de Sant Sadurní, i actualment president de la delegació de la Cambra de Comerç a l’Alt Penedès, Marta Milà, gerent del celler Mas Comtal d’Avinyonet i un representant de la marca col·lectiva Coprinnat que actualment integren 9 cellers.
A banda de les opinions de les persones que participaran en la taula rodona, al llarg del debat es podran escoltar altres veus autoritzades del sector, que a través d’intervencions en vídeo donaran la seva opinió sobre diversos temes que afecten els elaboradors i els viticultors. A la part final del debat s’obrirà un torn de preguntes. Si voleu fer arribar les vostres preguntes al debat ho podeu fer al correu fins al 23 d’octubre a l’adreça electrònica

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: