Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diverses entitats, col.lectius i associacions del Penedès han reaccionat rebutjant la sentència

Durant tot el dilluns van ser diversos els comunicats que els entitats i col.lectius de l’Alt Penedès van fer per mostrar el reu rebuig a la sentència del judici del procés.

La Delegació de la Cambra de Comerç a l’Alt Penedès ja es va sumar divendres a la delcaració institucional de recolzament a la resposta unitària al judici. La Federació Empresarial del Gran Penedès també ha expressat la seva ‘preocupació per la sentència’ i apunten que l’abast de la sentència cal interpretar-lo en clau de país i que els conflictes de naturalesa política exigeixen solucions de caire polític.
El sindicat Unió de Pagesos també ha expressat el seu desacord amb la sentència i ha fet una crida a la mobilització, juntament amb altres sindicats i entitats del territori.
A Vilafranca, les colles castelleres i els Falcons s’han sumat als comunicats de rebuig. A través d’una piulada el Vinseum també ha expressat el seu rebuig ‘frontal a la sentència’ i exigeixen ‘la llibertat immediata’.
També han fet piulades i comunicats de rebuig el Centre Excursionista del Penedès o el Col.legi d’Enginyers del Garraf- Penedès, entre d’altres.
I entitats esportives com el Club Patí Vilafranca, el FC Vilafranca o la Unió Esportiva del Pla del Penedès, també han expressat el seu desacord amb la sentència. Més enllà dels partits polítics, col.lectius feministes com La Ruda s’han sumat a les mostres de rebuig. A més , des de l’assemblea feminista han volgut expressar també el desacord amb l’actuació policial dels Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: