Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimecres al vespre hi va haver una concentració davant la comissaria dels Mossos a Vilafranca

Prop d’un centenar de persones es van concentrar davant de la comissaria dels Mossos a la capital de l’Alt Penedès amb pancartes demanant desobediència davant la sentència.

Dimecres al vespre a Vilafranca va haver-hi una altra de les accions que aquests dies es van produint arreu del territori per tal de mostrar el rebuig de bona part de la societat a la sentència del procés que es va conèixer dilluns. Un grup de prop d’un centenar de persones, majoritàriament joves, es van concentrar aquest dimecres al vespre al carrer Subirats de Vilafranca, tot just davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a la capital de l’Alt Penedès.

Van tallar el carrer, i es va asseure davant la comissaria, amb pancartes on es podia llegir ‘Nosaltres sí som gent de pau’, o contra la sentència desobediència’; i fent càntics demanant la llibertat dels presos polítics.

Després d’estar una estona fent aquesta acció de protesta davant de la policia catalana, els concentrats van fer una marxa encapçalada per les pancartes que havien presidit l’assentada

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: