Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caves Nadal tanca la millor verema dels darrers vint anys i agafa embranzida en l’enoturisme

Nadal ha presentat el nou Corpinnat Salvatge Brut Nature 2013

Aquest dimarts al matí Caves Nadal ha organitzat la tradicional trobada anual amb la premsa per explicar les novetats del celler pel que fa a productes i iniciatives relacionades amb l’enoturisme. El gerent de Caves Nadal, Xavier Nadal, començava destacant que aquest 2019 han viscut la millor verema dels darrers 20 anys. Una verema que va començar el 2 de setembre amb el macabeu i va acabar un mes després amb el xarel·lo vermell. El principal motiu és que la meteorologia ha estat l’adequada per a aconseguir una gran qualitat del raïm. D’altra banda, en la trobada amb els mitjans de comunicació s’ha presentat el nou Corpinnat Salvatge Brut Nature 2013. Ha estat elaborat amb les tres varietats tradicionals dels escumosos del Penedès de 70 mesos de criança, mantenint l’equilibri i frescor de la línia Salvatge de Nadal.

A més, Nadal ha fet una aposta per l’organització d’esdeveniments relacionats amb la vinya i el vi per fidelitzar els enoturistes. L’evolució de la tendència i l’experiència de la marca en el sector han empès el canvi.

La Nit Salvatge, el Berenar de Verema o els Tastos i Maridatges s’han consolidat com a cites anuals que permeten fidelitzar un públic que busca el contacte amb la vinya i el celler més enllà de les visites o els tastos tradicionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: