Diumenge, 23 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellet, Olèrdola i els Monjos impulsen una nova edició de la campanya “Compra a prop”

El dia 20 d’octubre arrenca la campanya “Compra a prop i descobreix el teu entorn” que per cinquè any s’impulsa conjuntament des dels ajuntaments de Castellet i la Gornal, Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos.

Amb l’objectiu de reforçar el comerç local i al mateix temps la restauració, els recursos naturals, culturals i turístics dels tres municipis, la campanya incentiva la compra als establiments adherits.

En aquesta edició hi participen un total de 140 establiments, un parell més que en l’anterior edició. Tots aquells que hi facin una compra poden omplir una de les 60.000 butlletes que s’han imprès enguany. A més, com a novetat d’aquest any, la butlleta es podrà descarregar a través d’un codi QR. El proper 21 de novembre, el Molí del Foix als Monjos, es farà la festa de sorteig dels 80 premis que poden aconseguir tots i totes les participants.

El Compra a prop és una activitat que surt del projecte dels parcs del Penedès, que va començar l’any 2014 com a iniciativa dels tres ajuntaments penedesencs. A les portes de la cinquena edició, els tres ens en fan una valoració molt positiva.

La cinquena edició d’aquesta campanya, que s’allargarà fins al 17 de novembre per no coincidir amb la de Nadal, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna

Penedès Televisió

18:00
Carnaval
Rua de Santa Margarida i els Monjos
20:00
En joc
Cap de setmana esportiu
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: