Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte engega la 29ena edició de la Roda de Teatre a l’Alt Penedès

La presentació d’enguany de la Roda s’havia de fer aquesta setmana, però es va suspendre després de conèixer la sentència pel judici del procés i l’anul·lació de diferents actes institucionals.

Des de la coordinadora de Grups de Teatre de l’Alt Penedès, GATAP, han fet pública una nota per informar d’aquest inici de temporada on diuen textualment ‘fem teatre amb l’esperança que des de la ficció puguem gaudir de llibertat de pensament i d’expressió; ja que, avui, la LLIBERTAT sembla cosa de FICCIÓ. Fem teatre sense oblidar els nostres presos i els nostres exiliats.”

Parlant ja de l’edició d’enguany, comentar que s’inicia aquest octubre i s’allargarà fins el mes de març de 2020, amb la col·laboració de 18 ajuntaments, representacions en 24 pobles diferents, i amb la participació de 16 grups de teatre membres de la GATAP.

Els 16 grups que actuaran presentaran 15 obres de teatre. Com a curiositat, enguany hi ha dos grups que han escollit representar la mateixa obra de teatre. Dels 15 textos, n’hi ha 11 que es veuran com a novetat dins aquesta Roda i 4 que es van poder veure durant la 28a Roda. De les 15 obres de teatre, n’hi ha 7 que són creacions pròpies dels grups.

La Roda s’inaugurarà aquest diumenge 20 d’octubre, a les 18.30 h, a Sant Pere Molanta, Olèrdola. Actuarà “La Torre” de Les Gunyoles, amb Un barret de palla d’Itàlia d’Eugéne Labiche.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: