Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ampert celebra enguany la seva novena edició del concert solidari Clàssicampert

Ampert celebra enguany la seva novena edició del concert solidari Clàssicampert

Un any més Ampert organitza aquest concert, que enguany forma part de la programació del Musicveu que acull el Fòrum Berger Balaguer durant els propers mesos.

Aquest any el concert s’ha inclòs dins del MUSiCVEU Festival, un festival de música únic i especial que aplega grups i músics d’estils i posicionaments variats amb ànim de promoure la cultura musical en directe al territori i ajudar a promocionar els grups emergents d’estil més clàssic.

El Clàssicampert d’enguany serà el proper diumenge 27 d’octubre a les 7 de la tarda a l’Auditori Fòrum Berger Balaguer, situat a la Rambla de Nostra Senyora, 6 de Vilafranca, fent un donatiu de 10 € els adults i 5 € els menors de 16 anys.

En aquesta edició la presentació anirà a càrrec del Carles Fernández i comptarem amb les actuacions de Jonatan Carbó, Jordi Mestres, Carmina Font, Sergi Raya, Christina Koch, Montse Ríos, Cor Kandenit i Aina Ortiz.

Es poden comprar les entrades online a www.musicveu.cat o www.topticket.cat. També de dijous a diumenge entre les 6 de la tarda i les 8 del vespre a la taquilla del Fòrum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: