Dimecres, 23 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vipell tanca la seva primera etapa amb l’exposició de les peces resultants del projecte

Les escoles municipals d’art Gaspar Camps d’Igualada i Arsenal de Vilafranca i els museus Vinseum de Vilafranca i de la Pell d’Igualada participen des del curs passat al projecte Vipell.

L’objectiu del projecte és integrar l’aprenentatge dels estudiants en un entorn laboral amb l’encàrrec de desenvolupar objectes de marxandatge per a les botigues dels dos museus.

Després d’un intens treball, Vipell tanca la seva primera etapa amb l’exposició de les peces resultants, que es poden veure a la botiga del Vinseum fins al 20 d’octubre. Una mostra que va ser presentada aquest dimecres a l’auditori del museu vilafranquí amb la presència de tots els agents implicats.

El director de l’escola Arsenal, Albert Abella, destacava el recorregut que ha tingut Vipell i aposta per la seva continuïtat.

Per la seva part, la directora de la Gaspar, Raquel Camacho, apuntava que ha estat una tasca complicada coordinar el projecte però que ha donat un molt bon resultat.

La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca destacava la col·laboració entre les escoles i els museus.

La tinent d’alcalde i regidora d’Ensenyament d’Igualada, Marissa Vila, també posava l’accent en l’oportunitat que brinden les escoles d’art municipals al seu alumnat per desenvolupar la seva creativitat i obtenir fruits gràcies al seu talent.

El projecte Vipell ha estat inclòs en el Programa Talent Creatiu i empresa del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, un programa de col·laboració i intercanvi de coneixements i experiències entre centres educatius que imparteixen ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny i les empreses o entitats que formen part del teixit productiu o social.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
00:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: