Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una trentena d’empresaris dona suport a la candidatura de Neus Lloveras per presidir la FEGP

Aquest dimecres a la tarda les Caves Vallformosa de Vilobí del Penedès han acollit l’acte de presentació de la candidatura de renovació de la Federació Empresarial del Gran Penedès.

Una candidatura que encapçala l’empresària i exalcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras. Una trentena d’empresaris li dona suport, entre d’altres el sadurninenc, Santi Carda, qui va ser fins fa ben poc vicepresident de l’entitat, i expresident de la Unió Empresarial del Penedès.
Lloveras ha presentat el gruix d’empresaris i professionals que l’acompanyen. Va destacar que és la primera vegada que hi ha dues candidatures diferents a les eleccions i va assenyalar que la seva és una aposta col·lectiva.

Lloveras considera que la FEGP té en l’actualitat una manera d’actuar antiquada, molt presidencialista i on les decisions es prenen de alt abaix, sense consultar.
Per això entre els tres eixos principal de la seva candidatura hi ha una aposta clara per millorar la participació.

Entre d’altres propostes plategen organitzar jornades de debat estratègic pel sector, o la creació de grups de treball sectorial per àmbits com els d’indústria, turisme o vinicultura.
Un segon eix de treball serà la viabilitat i eficiència de l’entitat. Lloveras considera que l’equip tècnic de la FEGP no ha de treballar per sostenir-se a si mateix, i que cal utilitzar els recursos de la millor manera. Finalment un tercer punt estratègic és el de fer sentir la veu i l’opinió d’una entitat amb 900 associats. Per la candidata a la presidència de la FEGP és incomprensible com en un cas com el dels preus del raïm no se n’hagi dit ni una paraula.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: