Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una nova proposta cultural suma l’oferta de Vinseum i el Centre d’Interpretació de l’Aigua

Així, el Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit (CIAT) i VINSEUM posen a la venda una visita combinada que uneix les dues experiències amb preus més ajustats.

La visita combinada estarà disponible els dissabtes i diumenges i es podrà comprar tant online com a la recepció dels dos establiments.

Sota el nom ‘Aigua i vi’ ambdues entitats posen a la venda a partir del proper cap de setmana aquestes visites combinades les quals aprofiten les sinergies i complicitats que hi ha entre les dues propostes culturals per oferir una proposta amb valor afegit que combini conèixer el patrimoni local i gaudir d’una jornada completa cultural al mateix temps.

La proposta s’iniciarà a 2/4 d’11 del matí al CIAT amb una visita guiada al centre on el visitant s’endinsarà en la importància que ha tingut el riu en la vida del poble de Torrelavit i l’ús que s’ha fet de l’aigua en l’àmbit domèstic i industrial.

Després es podrà visitar de forma lliure (amb l’acompanyament d’àudio guia) l’exposició permanent del VINSEUM tot fent un viatge a través de les històries del vi des dels orígens fins a l’actualitat. En acabar la visita al museu s’oferirà una copa de vi o cava (most pels menors).

La idea és oferir una proposta complementària a uns preus ajustats que permeti endinsar-se en la importància que ha tingut l’aigua i el vi a la comarca. La durada aproximada de la visita combinada serà de dues hores i mitja, més 30 minuts de desplaçament entre els espais. Tot això fa que el visitant gaudeixi de tot un matí entre Vilafranca i Torrelavit.

Aquesta proposta turística s’haurà de fer en un mateix dia i té tres preus; 8€ pels adults, 6€ per a menors de 13 a 17 anys i 3€ per menors de 7 a 12 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: