Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tsunami democràtic fa una acció de protesta a l’oficina de CaixaBank del carrer Sant Joan

Tsunami democràtic fa una acció de protesta a una oficina de CaixaBank de Vilafranca per denunciar «les empreses que financen la repressió».

Aquest matí de dijous a primera hora, una quinzena de persones vinculades a la plataforma independentista Tsunami Democràtic han fet una acció de protesta a l’Oficina de CaixaBank del carrer de Sant Joan de Vilafranca. Una acció que també s’ha produït a altres oficines de l’entitat financera a ciutats com Barcelona, Calella, Granollers, Mataró, Terrassa, Manresa i Sabadell.

Tsunami democràtic denuncia en un manifest que CaixaBank i altres empreses «van finançar una campanya del govern espanyol de Mariano Rajoy contra el referèndum d’autodeterminació de l’1-O de 2017».

Els activistes han repartit entre la gent un full oficial de queixa amb el logotip de la Generalitat on denuncien que CaixaBank fa passar per davant «els seus beneficis milionaris a l’exercici dels drets socials, com el dret d’habitatge, al medi i a una vida digna».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: