Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Toni Ponce, amb l’objectiu de lluitar per les medalles al Campionat del Món de Londres

Toni Ponce, amb l’objectiu de lluitar per les medalles al Campionat del Món de Londres

El Campionat del Món de natació adaptada se celebrarà al llarg de tota la setmana a la capital anglesa

Dissabte el nedador vilafranquí Toni Ponce, marxa cap a Londres per participar al Campionat del Món de natació adaptada, cita que se celebrarà al llarg de tota la setmana a la capital anglesa.
Dilluns disputarà la seva prova reina,
als 100 metres braça categoria SB5, amb moltes possibilitats de guanyar la primera medalla. De fet, Ponce saltarà a la piscina lluint la segona millor marca de tots els participants, a només dues dècimes del plusmarquista mundial. El seu contrincant és un nedador rus absent els darrers mesos, el seu país estava sancionat pel tema del dòping.
Dimarts participarà als 200 metres lliures, amb opcions de guanyar la medalla de bronze, i també al relleu dels 4×50 estils mixt.
Aquí no tenen referencial, però per començar l’objectiu serà la classificació per la final. L’any passat a l’Europeu celebrat a Dublín van guanyar la medalla de bronze.
Dimecres participarà als 200 metres estils, aquí no té cap fita marcada, en la seva categoria té la millor marca, però a l’ajuntar diferents categories –SM5 i SM6- no en t
é referència. Malgrat tot, l’objectiu seria treure el cap a la final
Dijous participarà als 50 metres papallona,
on l’objectiu és millorar la marca personal i ser present a la final. Divendres hi haurà jornada de descans. Dissabte serà present als 50 metres esquena, amb l’objectiu de millorar la marca personal i ser present a la final i diumenge farà els 100 metres lliures també amb els mateixos objectius.
Si la selecció espanyola suma medalla d’or o plata classificaria a tota la delegació pels Jocs Paralímpics de Tòquio 2020.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: