Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitza la tercera edició de la Cursa de transports a Vilafranca

Per 3er any consecutiu, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, l’Associació per a la Promoció del Transport Públic organitza la currsa.

Enguany es celebrarà aquest dijous a la tarda, i serà amb sortida a diversos pobles de la comarca i amb arribada a l’AVV del Molí d’en Rovira de Vilafranca.
La cursa de transports és un esdeveniment on diverses persones realitzen desplaçaments entre un origen i una destinació comuns, utilitzant diversos mitjans de transport, amb l’objectiu de comparar-ne el cost, l’impacte ambiental i el temps de viatge de cadascun. No és tracta d’una competició de velocitat sinó la simulació d’un desplaçament laboral, d’estudis o de tràmits, respectant les normes de circulació i utilitzant correctament el transport públic. La sortida es farà a les cinc de la tarda i l’arribada està prevista per a les set.
Hi haurà sortides des de Guardiola de Font-rubí, en cotxe, bus i bici, des de les Cabanyes, en cotxe, bus, bici i a peu, des de Vilobí, en cotxe, bus i bici, des de Moja, en cotxe, bus, bici i a peu, des d’El Pla, en cotxe i bus, des de Sant Martí, en cotxe i bus, des de Pacs, en cotxe, bus i bici, des dels Monjos, en cotxe, bus, bici i a peu, des de la Múnia, en cotxe i bus, i finalment també des de la Granada, en cotxe, bus i bici. L’arribada per a tothom serà a l’associació de veïns del Molí d’en Rovira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: