Dilluns, 9 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Solidaris de la Granada porta 50 mesos concentrant-se a Vilafranca en suport als refugiats

Fa tres anys i mig que cada darrer dimecres de mes es concentren a la plaça de la Vila de Vilafranca per denunciar la situació que pateixen els refugiats i la manca d’actuació dels governs europeus.

Aquest dimecres al vespre, com cada darrer dimecres de mes des de fa tres anys i mig, el grup de Solidaris de La Granada convocava la ciutadania a concentrar-se davant de l’Ajuntament de Vilafranca per donar suport als refugiats i a les ONG que hi treballen.

Rafa Higueras, del Grup Solidaris de La Granada, explicava que malgrat el temps que ha passat des de la primera concentració la situació no ha millorat i continua sent necessari fer sentir el suport als refugiats i protestar contra polítiques migratòries que no ajuden a les persones.

La d’aquesta setmana era la cinquantena concentració, per tant són ja 50 mesos que un grup de persones fa aquesta acció de suport. Per Higueras aquesta constància és destacable; però insisteix que el millor seria que per fi les entitats que treballen amb els refugiats sobre el terreny poguessin fer-ho sense tants obstacles.

Aquest dimecres a banda de l’activitat habitual, hi van participar també altres ONG de Vilafranca que normalment participen en aquestes concentracions, i també un grup coral jove ‘Espai de veus’ va oferir algunes cançons per amenitzar l’acte.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: