Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Solidaris de la Granada porta 50 mesos concentrant-se a Vilafranca en suport als refugiats

Fa tres anys i mig que cada darrer dimecres de mes es concentren a la plaça de la Vila de Vilafranca per denunciar la situació que pateixen els refugiats i la manca d’actuació dels governs europeus.

Aquest dimecres al vespre, com cada darrer dimecres de mes des de fa tres anys i mig, el grup de Solidaris de La Granada convocava la ciutadania a concentrar-se davant de l’Ajuntament de Vilafranca per donar suport als refugiats i a les ONG que hi treballen.

Rafa Higueras, del Grup Solidaris de La Granada, explicava que malgrat el temps que ha passat des de la primera concentració la situació no ha millorat i continua sent necessari fer sentir el suport als refugiats i protestar contra polítiques migratòries que no ajuden a les persones.

La d’aquesta setmana era la cinquantena concentració, per tant són ja 50 mesos que un grup de persones fa aquesta acció de suport. Per Higueras aquesta constància és destacable; però insisteix que el millor seria que per fi les entitats que treballen amb els refugiats sobre el terreny poguessin fer-ho sense tants obstacles.

Aquest dimecres a banda de l’activitat habitual, hi van participar també altres ONG de Vilafranca que normalment participen en aquestes concentracions, i també un grup coral jove ‘Espai de veus’ va oferir algunes cançons per amenitzar l’acte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: