Divendres, 3 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní participa a la reunió de la Diputació per fer un front a les reclamacions d’Endesa

Sant Sadurní participa a la reunió de la Diputació per fer un front a les reclamacions d’Endesa

La reunió es va fer la setmana passada, amb la participació d’alcaldes de tota la demarcació de Barcelona, i des de la Diputació es va remarcar que no s’han de fer accions individuals.

La Diputació de Barcelona va convocar la setmana passada els alcaldes de la demarcació per traslladar tranquil·litat als ajuntaments davant la comunicació rebuda fa algunes setmanes per part de la companyia Endesa en què reclama a les administracions locals el pagament del 50% del deute acumulat per impagaments per part de les famílies dels municipis. Així mateix, amenaçava també amb la suspensió de subministrament en els propers mesos.

La presidenta de la Diputació, Núria Marín va insistir que no es pagui absolutament res a Endesa perquè aquest és un tema que han de treballar conjuntament les administracions, començant i liderant per la Generalitat, que és la competent en matèria de serveis socials a Catalunya.

L’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, va assistir a la reunió, que va tenir lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona i va comptar amb la presència de prop de 150 governs locals. Marín va expressar que la voluntat de la Diputació ha estat traslladar a tots els municipis que no facin res de forma unilateral; afegint que no és un tema a resoldre des de cada municipi i remarcant que la Diputació ja s’ha posat en contacte amb les administracions i l’empresa que ha enviat aquesta carta.

El deute que reclama Endesa a l’Ajuntament de Sant Sadurní és, a 30 de juny, de 22.400 euros, que corresponen als usuaris identificats per l’administració local com a persones vulnerables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: