Dimarts, 27 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es posa en marxa la segona edició del Tresca Jove a Vilafranca

Es posa en marxa la segona edició del Tresca Jove a Vilafranca

És una oportunitat per obtenir el títol de monitor/a de lleure de manera finançada, adreçada a joves d’entre 16 i 29 anys que no estiguin ni treballant ni estudiant.

La Fundació Catalana de l’Esplai, Fundesplai, i l’Ajuntament, a través del servei de Joventut, organitzen la segona edició del programa Tresca Jove a Vilafranca. Enguany es realitzarà de manera íntegra a l’espai jove La Nau.

El Tresca Jove és un projecte emmarcat i finançat pel programa de Garantia Juvenil que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç

de Barcelona. L’objectiu és afavorir el desenvolupament i la integració social i laboral de persones joves, a través de l’acompanyament, la formació i una primera experiència laboral, en l’àmbit del lleure educatiu.

La formació consta de diferents mòduls: el mòdul d’habilitats personals i socials, el curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil i el mòdul de pràctiques.

El Tresca Jove ofereix fins a 20 places i s’adreça a joves de 18 a 29 anys inscrits a la Garantia Juvenil. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil. Per inscriure’s cal tenir entre 16 i 29 anys no estar estudiant ni treballant, almenys des del dia natural anterior a la data de la sol·licitud. Des del SIAJ es pot rebre assessorament sobre com donar-s’hi d’alta.

La formació començarà el 9 d’octubre i finalitzarà el 13 de

desembre. Després de les vacances de Nadal, els i les joves realitzaran les pràctiques per tal de poder obtenir la titulació oficial de la Direcció General de Joventut de Monitor/a d’activitats de lleure.

Les inscripcions ja estan obertes i les persones interessades poden adreçar-se al SIAJ o al mateix espai jove la Nau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: