Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Polièdric torna a ser finalista dels premis internacionals Google Premier Partner Awards 2019

Polièdric torna a ser finalista dels premis internacionals Google Premier Partner Awards 2019

Més de 2000 agències europees es presenten als premis d’on finalment se seleccionen 150.

Els prestigiosos Premier Partner Awards de Google reconeixen cada any les agències Premier Partners que destaquen per la seva excel.lència en les categories Cerca, Shopping, Vídeo, Display i Apps, així com un premi per a l’agència amb major creixement. Més de 2000 agències europees es presenten als premis d’on finalment se seleccionen 150, després de l’avaluació d’un jurat on també participa la consultora Deloitte, a més de Google.
Per la seva candidatura pels premis 2019, Polièdric va presentar un cas d’un client del sector de la ecommerce de decoració i productes de la llar, i gràcies a la innovació i resultats obtinguts, s’ha aconseguit ser un dels 25 finalistes per la categoria Excel.lència en Shopping.
Els guanyadors de cada categoria seran revelats en una cerimònia que tindrà lloc a Dublín, el proper 1 d’Octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: