Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pinnae lliura els ajuts de la segona Convocatòria d’Impuls Social pel Territori a deu entitats

Aquest dimarts a la tarda l’auditori del Forum Berger Balaguer acollia l’acte de lliurament dels ajuts d’Impuls Social pel Territori 2019.

Uns ajuts que doblaven la dotació econòmica per als projectes guanyadors arribant als 200.000€. A la convocatòria es van presentar 37 projectes, dels quals se’n van escollir deu, amb afectació a les quatre comarques de la Vegueria Penedès. El lliurament anava a càrrec de l’alcalde de Vilafranca i delegat del Govern de la Generalitat a la Vegueria Penedès, Pere Regull.
Van ser escollits El Turó-Salut Mental amb el projecte “Joves Actius” o la cooperativa Nou Set, amb el projecte “Roba Amiga, l’outlet de les segones oportunitats”.
També han rebut un ajut de Pinnae AECC-Catalunya contra el càncer per al suport psicològic al malalt oncològic del Garraf i l’Alt Penedès o l’Associació Llambrusca-Alzheimer Penedès pel programa Activa’t.
Una altra entitat escollida ha estat la Fundació Amics de la Gent Gran amb el projecte “Treball en xarxa amb les persones grans”.
Una altra de les entitats beneficiades és el Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans per el projecte “Cases d’algú”
També van recollir el seu ajut la cooperativa Actua pel servei d’acompanyament terapèutic i socioeducatiu a les famílies de Vilafranca i comarca, i l’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf per el projecte “Suport i entorn”.
Una altra entitat escollida per la Fundació Pinnae ha estat la Creu Roja per el propejcte “Apropa’t”. La presidenta de l’entitat a l’Alt Penedès, Àngels Matas explica que beneficiarà persones grans que es troben soles en urbanitzacions de Mediona, Canyelles, Olivella i Cabrera d’Anoia.
I finalment també ha rebut ajut la Fundació privada Sant Antoni Abat per a un projecte d’entorns multisensorials i fibromiàlgia.
També aquest mateix dimarts les entitats van signar els convenis de col·laboració amb la Fundació. L’acte el van presidir el president de la Fundació Pinnae, Martí Solé, i Pere Regull. L’alcalde va cloure amb unes paraules de reconeixement a la tasca que fan les entitats del tercer sector i també al suport que els ofereix la Fundació Pinnae.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: