Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium presenta avui el llibre «Ho tornarem a fer» de Jordi Cuixart a Vilafranca

Xavier Antich, membre de la junta nacional d’Òmnium Cultural i Mercè Barceló, catedràtica de Dret constitucional participaran a l’acte que serà moderat per la periodista Mònica Hernández.

La presentació tindrà lloc al local d’Òmnium Alt Penedès, al carrer dels Banys 11 de Vilafranca, a partir de dos quarts de vuit del vespre.
Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural injustament empresonat, ha decidit transformar la tristesa i la grisor d’una cel·la en el millor altaveu de la lluita compartida per l’autodeterminació i els drets humans. El llibre ‘Ho tornarem a fer’ és un text, emocionat i rigorós, on fa una crida a perdre la por i a la desobediència civil.
‘Ho tornarem a fer’, editat per Ara Llibres, és un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, meditat després de més de 20 mesos a la presó i 52 sessions al Judici a la Democràcia del Tribunal Suprem. Un manifest directe i valent, “un crit a l’esperança i contra la resignació i la frustració”, que commina ‘a perdre la por i a exercir a consciència les llibertats fonamentals amenaçades a Catalunya i arreu del món perquè és a través de la desobediència civil com s’enforteixen les llibertats de tota la societat’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: