Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Normalitat en l’inici de curs a l’escola Dolors Piera, que incorpora un nou grup de 3r

L’escola Dolors Piera comença el curs amb normalitat i amb la incorporació d’un tercer grup de tercer de primària.

Tal com va anar la matrícula per a aquest curs escolar 2019 – 2020, es va haver d’obrir un nou grup de tercer de primària per donar cabuda a la demanda. Aquest grup s’ha establert a l’escola Dolors Piera i el centre ha començat el curs amb total normalitat.

L’escola Dolors Piera compta amb 475 alumnes de P3 a sisè de primària i un claustre de 37 professors i professores.

L’equip que va agafar les regnes del centre el curs passat, amb Carme Ayllón com a directora, està desplegant paulatinament alguns canvis per fomentar l’autonomia de l’alumnat i un aprenentatge més vivencial. Uns canvis que s’estan aplicant tenint en compte el conjunt de la comunitat de l’escola: alumnat, professorat i famílies.

L’escola també ha estrenat aquest curs algunes millores al pati, com el nou sorral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: