Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Millora de l’èxit educatiu i la lluita contra l’abandonament escolar, prioritats del curs

La regidoria d’Educació es marca la millora de l’èxit educatiu i la lluita contra l’abandonament escolar prematur com a prioritats en aquest nou curs.

Coincidint amb l’imminent inici del curs escolar, la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, i les persones responsables del servei municipal s’han trobat aquest dimarts al matí amb els directors i directores dels centres educatius de primària i secundària. La reunió tenia lloc a les instal·lacions de l’Enològica i forma part d’un calendari de trobades prèvies a l’inici del curs escolar que es van iniciar al juliol amb els centres de titularitat municipal i continuen aquest dissabte amb les llars d’infants.

L’objectiu principal d’aquestes trobades és compartir les prioritats de l’ajuntament en matèria d’educació amb les persones responsables dels centres i escoltar les seves inquietuds. La regidora Xell Montserrat ha insistit que l’ajuntament continua prioritzant la millora de l’èxit educatiu i la lluita contra l’abandonament escolar com a principals objectius ara que comença un nou curs.

Montserrat ha recordat que l’ajuntament té un seguit de línies d’ajut i suport als centres i al seu alumnat com els ajuts a l’escolarització i ha manifestat el compromís amb el Pacte contra la Segregació Escolar, en el marc del qual es continua treballant.

D’altra banda, a manca de les dades definitives del curs escolar 2019 – 2020, que es coneixeran a mitjans o finals d’octubre, aquest dijous les escoles vilafranquines arrenquen amb un grup menys de P3 a l’escola Pau Boada i un nou grup de 3r de primària, el tercer de l’escola Dolors Piera.

A la secundària es manté l’oferta del curs anterior i l’oferta formativa pel fa fa als cicles formatius també és la mateixa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: