Divendres, 18 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les llars municipals d’infants inicien el curs escolar amb una sessió amb les educadores

L’objectiu és treballar en la mateixa línia pedagògica.

L’Alberg de Vilafranca va acollir dissabte una jornada de treball del personal educador de les llars municipals d’infants. Aquesta jornada s’organitza des de fa tres anys per afavorir un espai de trobada i reflexió del conjunt d’educadores, un total de 39, que treballen a les quatre llars d’infants de titularitat municipal, Sol Solet, Lola Anglada, l’Enxaneta i el Parquet, on hi ha escolaritzats un total de 300 infants.
La jornada es va iniciar amb la intervenció la regidora d’Ensenyament, Xell Montserrat, que va destacar la importància de l’etapa d’educació infantil de 0-3 anys, tant pel que fa a l’atenció integral que reben els infants com als aspectes de suport a la tasca educativa de les famílies.

Xell Montserrat remarca que la jornada ha de servir per fer equip de manera que les quatre llars responguin a una mateixa línia pedagògica.

En aquesta ocasió la jornada ha coincidit amb l’inici d’una nova legislatura política amb un objectiu central, que és el de la millora de l’èxit educatiu.

La regidora també va voler reconèixer l’esforç de les educadores per plantejar-se nous reptes i estar constantment reflexionat sobre la pràctica educativa. En aquest mateix sentit, va manifestar el seu compromís en l’impuls de la formació dels equips, en la línia del que s’ha vingut fent en els darrers anys amb els assessoraments sobre temàtiques com la pedagogia sistèmica o el treball per ambients d’aprenentatge.
La jornada es va completar amb una xerrada a càrrec de Maria Batet, mare, entrenadora d’emprenedors i entusiasta de la docència. També va encoratjar a tenir confiança en les pròpies possibilitats creatives i a activar una mirada curiosa disposada a captar detalls.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

11:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
11:30
Retalls d'història
La Capella de Sant Joan
11:45
Vilafranca opina
Activitats d'esport escolar

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: