Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní convoca els ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament

Les sol·licituds es poden presentar fins el 30 de setembre, i les entitats han de desenvolupar projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional.

Entitats i ONGs de cooperació amb els països del Sud poden ja presentar la sol·licitud als ajuts destinats a finançar projectes de solidaritat, cooperació al desenvolupament i foment de la cultura de la pau. Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de setembre.

Amb aquesta convocatòria anual la regidoria de Cooperació de l’Ajuntament de Sant Sadurní pretén regular l’atorgament de les subvencions destinades a la cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional; al foment de la solidaritat ciutadana amb els països empobrits o en greu crisi, al foment de la cultura de la pau, la defensa dels drets humans i les llibertats fonamentals, fomentant alhora, la governabilitat a nivell local, l’enfortiment de les institucions municipals i la participació de la societat civil.

Aquestes entitats, entre altres requisits, no han de tenir ànim de lucre, han d’estar legalment constituïdes i registrades, disposar de seu social o delegació permanent acreditada al municipi de Sant Sadurní i tenir-hi presència significativa per un període d’almenys un any.

La dotació pressupostària per aquesta convocatòria és de 51.800€, que corresponen al 60% de la partida de Cooperació Internacional, i es farà efectiva a través del conveni de col·laboració entre el Fons Català de Cooperació i l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. També es pot obtenir més informació al telèfon 938913029 o al correu

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: