Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La subhasta del Firat ha recaptat 3.288€ a benefici de la Festa Major

L’actriu Estel Solé ha estat l’encarregada aquest 2019 de conduir la subhasta d’obres d’art que els artistes que participen al Firart cedeixen a benefici de la Festa Major.

Poc abans d’iniciar la subhasta ens reconeixia que mai se li havia passat pel cap que un dia protagonitzaria un acte com aquest, però que quan li van proposar enseguida va dir que sí.

L’Estel Solé va conduir la subhasta de forma àgil i amena. De fet va fer la subhasta més ràpida dels 32 anys d’història d’aquesta activitat.
Tot i que la xifra final de la subhasta està per sota de la de l’any passat, els organitzadors del Firart fan en general un bon balanç del certamen en aquesta edició.

En relació als resultats finals de la subhasta cal dir es van adjudicar 19 peces inicialment i 4 més a la ronda de repesca. Recollint 3.288€ a benefici de la Festa Major. L’obra per la que es va pujar més va ser la d’August Rossell, amb 260€. Així Rossell es va endur el premi d’un smartbox de Panda Viatges. El segon i tercer quadre van ser de la sadurninenca Laura Sivill i de Daniel Boramar de Sant Esteve de Palautordera amb 220€ cadascun.
Respecte al premi Nadal Corpinat el guanyador va ser Manel Atzerà de Sant Sadurní, que es va endur els 600€ de premi. El segon de la sitgetana Marga Miret amb 400€ i el tercer del vilafranquí Raimon Benach amb 300€.
Finalment el sorteig d’un viatge entre tots els compradors del Firart va ser pel vilafranquí Albert Millan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: