Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Mancomunitat Penedès-Garraf aprova l’organigrama per a la legislatura 2019-2023

La Mancomunitat Penedès-Garraf aprova l’organigrama per a la legislatura 2019-2023

Després de la constitució de la Mancomunitat del mes de juliol, amb l’assemblea d’aquest dilluns arribava el torn d’aprovar el nou organigrama de govern i de gestió per a la legislatura 2019-2023.

Fruit de l’acord entre Junts per Catalunya i el PSC, la junta de govern està integrada per 7 vicepresidències des d’on s’assumeix la gestió dels diferents serveis que es presten als ajuntaments. La Mancomunitat presta un seguit de serveis als municipis, que s’organitzen en 10 àrees.
El vicepresident de l’Àrea de Serveis Centrals és el regidor vilafranquí Aureli Ruiz. El vicepresident de l’Àrea de Residus Sòlids Urbans és l’alcalde de Santa Fe, Jordi Bosch. El vicepresident de l’Àrea del Servei d’Iniciatives Econòmiques és l’alcalde de Castellet i la Gornal, Miguel Delgado. La vicepresidenta de l’Àrea del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics és l’alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido. La vicepresidenta de l’Àrea del Servei d’Educació Ambiental és l’alcaldessa de l’Ajuntament d’Olivella, Marta Verdejo i, finalment, el vicepresident de l’Àrea de Sanejament és l’alcalde de l’Ajuntament de Castellví de la Marca Xavier Ramos.
L’àrea de Presidència, que inclou els serveis de Comunicació, Projectes Estratègics i Oficina Tècnica, Gestió Forestal i Energia, així com les àrees de Portada d’Aigües, Laboratori i Prevenció de Drogodependències queden adscrites al president de la Mancomunitat i alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès.
A l’assemblea també es van aprovar el règim de retribucions dels càrrecs electes, les modificacions puntuals de la plantilla de personal, així com la contractació de la nova gerent de la institució després del procés de selecció realitzat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: