Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Cronoescalada Santa Fe-La Granada viurà la tercera edició el dissabte 12 d’octubre

La Cronoescalada Santa Fe-La Granada viurà la tercera edició el dissabte 12 d’octubre

El proper dissabte 12 d’octubre a les onze del matí se celebrarà la tercera edició de la Cronoescalada Santa Fe-La Granada, una prova atlètica de caràcter solidari.

L’activitat està organitzada conjuntament pels ajuntaments dels dos municipis.
El recorregut del certamen és de 830 metres i 33m D+, amb sortida a les escales de l’església de Santa Fe i arribada al castell de la Granada després de transcórrer per l’històric Camí de les Costes. El traçat comptarà amb la col·laboració de les colles de Diables d’ambdós municipis per amenitzar el pas dels participants.
El preu de la inscripció és la donació d’una ampolla d’oli d’un litre que es destinarà al Banc dels Aliments. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar al web www.xipwin.cat; tot i que s’hauran de completar el mateix dia de la prova quan es faci la donació de l’ampolla d’oli, mateix moment en què es facilitarà l’horari individual de sortida. Les inscripcions online es tancaran el dijous 10 d’octubre i també se’n podran fer de presencials el mateix dia de la prova entre les 10 i dos quarts d’onze del matí. Per tal de tenir una bona previsió i poder desenvolupar la competició de la millor manera possible, l’organització fa una crida a que tothom qui vulgui participar, ja sigui a la cronoescalada o a la caminada, s’inscrigui prèviament.
Cada minut es donarà la sortida a un corredor; en cas de sobrepassar els 60 inscrits, les sortides passarien a ser cada mig minut.
Un cop hagi sortit el darrer dels participants hi haurà una sortida conjunta, oberta a totes les edats, per aquells que vulguin fer el recorregut caminant i col·laborar també amb la causa solidària. Un cop els caminadors arribin al castell hi haurà un refrigeri popular i l’entrega de trofeus de la Cronoescalada.
La cronoescalada s’inclou en el programa d’actes de la Festa del Most de la Granada i de la Festa Major de Santa Fe del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: