Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca es queda sense castell de 7 aquest cap de setmana

Doble compromís del cap de setmana de la Jove a Roquetes i Pallejà, on fan fins a tres intents desmuntats de 3 de 7.

No han tingut sort aquest cap de setmana els de la Jove de Vilafranca amb els seus intents de 3 de 7 en les dues actuacions on han participat. Dissabte tarda, en el 8è. Aniversari dels Castellers de les Roquetes els vilafranquins van fer dos intents desmuntats del tres, on es va veure una pujada lenta però segura d’un castell de set que si no es per la indecisió de la canalla el podien haver completat. La diada de Roquetes la van completar amb el 3 de 6 i el 4 de 6 a més d’un intent de Pilar de 5. Destacar de les altres colles a plaça els castells de 6 dels Castellers de Mallorca, dels Castellers de Rubí i de la colla local.

Aquest diumenge s’han desplaçat fins el Baix Llobregat per participar a la diada dels Castellers de l’Adroc a Pallejà. També han fet un intent desmuntat de 3 de 7, amb cassoleta col·locada l’han fet avall amb un moviment constant. També han desmuntat el 3 de 6 i han acabat amb el 4 de 6 i un castell de germanor amb les altres dues colles presents a plaça. La colla local ha completat el 3 de 6 i els Laietans de Gramenet pilars de 4.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: