Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Banda d’en Vinaixa ofereix un repetori de música folk i tradicional catalana

El migdia del 2 de setembre la Plaça de Sant Joan acull l’últim dels concerts vermuts de la més típica. Enguany, la música va anar a càrrec de la Banda d’en Vinaixa.

Es tracta d’una formació del Vallès Oriental vinculada al moviment folk i tradicional de Catalunya. El grup, que va néixer l’any 1998 a l’entorn de la gralla i l’acordió, té com a principal objectiu oferir música de ball en parella i també danses col·lectives. Els seus protagonistes dalt de l’escenari eren en Joan Gomis al baix elèctric, l’Òscar Igual a l’acordió, Albert Mallorca a la bateria i Enric Montsant.

Com sempre un dels atractius de la proposta és poder ballar i escoltar les peces que ofereix el grup dalt de l’escenari de la Plaça de Sant Joan, però l’altre és poder gaudir del vermut que ofereixen els cinc administradors i administradores durant el concert.

Aquesta va ser la darrera de les propostes musicals de Festa Major, com sempre molt concorreguda pels vilafranquins i penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: