Diumenge, 23 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Escena Penedès es consolida en la segona edició del festival i creix en nombre de públic

El Casal i la GATAP valoren positivament la segona edició del festival Escena Penedès de teatre amateur.

El festival s’ha celebrat de dijous a diumenge a les instal·lacions del Casal, tant al teatre com a la sala del carrer Migdia. I ha comptat amb la representació de 5 obres de teatre, quatre de grups amateurs de teatre del Penedès i una del grup Entrellaçats de Reus, que va guanyar la sisena edició del Premi Rosa Florido amb l’obra ‘Sense llençols’.

Escena Penedès ha crescut en nombre de públic, a més de 500 espectadors, i ha consolidat la proposta, dedicada a mostrar el treball que s’està fent a la comarca i a oferir un punt de trobada per a les persones que dediquen el seu temps al teatre.

Per part de la GATAP, a les portes de la celebració de la 29ena Roda de Teatre de l’Alt Penedès, Escena Penedès és una oportunitat afegida per mostrar al públic les creacions dels grups amateurs de teatre.

Entre les funcions que s’han pogut veure a l’Escena Penedès hi havia per exemple l’obra del grup El Molí, dels Monjos, ‘21.30 PM’. L’obra és una creació del dramaturg i director d’El Molí Carles Casas.

El públic que ha assistit a Escena Penedès, a més de gaudir de les obres, també ha pogut tastar vins i caves dels cellers patrocinadors.

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna

Penedès Televisió

18:00
Carnaval
Rua de Santa Margarida i els Monjos
20:00
En joc
Cap de setmana esportiu
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: