Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Escena Penedès arrenca posant el focus en la seva condició de punt de trobada

El festival Escena Penedès és fruit de la cooperació del món associatiu, concretament entre el Casal i la coordinadora de grups amateurs de teatre de l’Alt Penedès GATAP.

La segona edició del festival Escena Penedès arrencava aquest dijous al vespre al Casal amb una funció del Grup La Torre de Les Gunyoles, que representava l’obra d’Eugène Labiche ‘Un barret de palla d’Itàlia’, una comèdia a mig camí entre el teatre de l’absurd i el vodevil més desenfadat.

El festival Escena Penedès és fruit de la cooperació del món associatiu, concretament entre el Casal i la coordinadora de grups amateurs de teatre de l’Alt Penedès GATAP. El Casal de Vilafranca es converteix durant quatre dies en el marc idoni perquè els grups penedesencs puguin disposar de més actuacions i mostrar el seu treball. Però Escena Penedès esdevé, a més, d’un punt de trobada i un espai d’intercanvi d’experiències molt valuós per a totes les persones implicades.

Per a la GATAP, Escena Penedès és un marc ideal per compartir el treball que desenvolupen dia a dia els grups amateurs de teatre.

Des d’aquest dijous i fins diumenge, diversos grups amateurs de teatre mostraran el seu treball en un format que l’any passat va ser qualificat pel públic com a atractiu i original. En total, el festival Escena Penedès permet gaudir de cinc obres de teatre maridades amb vins i caves del Penedès.

Quatre dels espectacles són de companyies del Penedès: La Torre de Les Gunyoles i el seu ‘Un barret de palla d’Itàlia’, A pèl de Puigdàlber amb la comèdia ‘Tetràpodes’, El Molí dels Monjos amb l’obra ‘21.30 PM’ i L’Escorça de Sant Joan de Mediona amb ‘El cicle de la vida’. La cinquena companyia que actua al festival és Entrellaçats de Reus, el grup guanyador de la 6a edició del Premi de creació teatral Rosa Florido, amb la creació ‘Sense llençols’.

Vinculat al Festival, també, el dissabte al matí hi ha una masterclass amb l’actriu, presentadora i directora Rosa Andreu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: