Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots recullen 700 euros per al projecte solidari del pallasso “Anskari” i per Ampert

Els Xicots recullen 700 euros per al projecte solidari del pallasso “Anskari” i per Ampert

Aquest passat divendres els Xicots de Vilafranca van fer un assaig solidari dedicat a tancar la campanya de recaptació que s’ha fet entre els membres de la colla i el bar del local social.

Una campanya per donar suport al projecte solidari del pallasso Oscar Navarro, “Anskari”, que aquest proper mes viatjarà a Moçambic. La colla ha pogut recaptar un total de 400 euros.
L’entrega d’aquesta recaptació es farà el proper dilluns dia 30 de setembre, a dos quarts de set de la tarda a Cal Noi-Noi, juntament amb una segona iniciativa, que la colla va iniciar l’any 2018, aquesta destinada a Ampert, l’associació contra el càncer, i que ha finalitzat també aquesta setmana, aconseguint un total de 300 euros.
Pel que fa als castells, la colla vilafranquina està començant la preparació d’aquest darrer tram de la temporada, on els esperen un total de 6 actuacions, la primera aquest proper dissabte a la tarda a Sitges, on volen tornar-hi amb els castells de 8 pisos, acompanyats per la colla local, la Colla Jove de Castellers de Sitges, i els Castellers de Vilaseca.
Les altres cinc actuacions que els Xicots tenen entre octubre i novembre són a Torredembarra, la diada femenina de Bellprat, Sitges, la diada del Roser Vilafranca i Granollers. Aquesta setmana els assajos de dimecres i divendres, definiran els castells que es portaran dissabte a la població del Garraf, però també son dos assajos molt importants per començar a encarar els darrers reptes de la temporada.
Els Xicots recorden els horaris dels assajos generals, dimecres a les nou i divendres a partir de les deu, amb els assajos previs de canalla.
Finalment destacar que el dissabte a la nit més d’una trentena de Xicots i Xicotes van participar en la 26a. edició del Sopar de mans altes, que va tenir enguany com a convidat d’honor al periodista vilafranquí Josep Mª Soler, i es va anomenar mà alta de l’any a Eva Merchan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: