Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca descarreguen el 4 de 8 a la Diada de Santa Tecla a Sitges

Els vermells van tornar a signar una actuació amb el castell de vuit, acompanyats del 5 de 7 i el 7 de 7

Els Xicots de Vilafranca es van endur la millor actuació de la tarda sitgetana, però tornant a signar una diada repetitiva aquest any a manca d’altres construccions. Va començar descarregant el seu sisè 7 de 7 de l’any, refent-se dels dos intents desmuntats de la diada d’aniversari. El seu millor moment de la tarda la va tenir amb el 4 de 8, amb diversos canvis a l’estructura i que van lluitar de valent. Amb una rengla molt tancada i els pisos alts molt junts, la defensa del castell va demostrar perquè enguany ja es l’onzè de la temporada. Somnien amb alguna cosa més sobre el quatre, però serà difícil, que no impossible. La diada la van completar amb els seu dotzè 5 de 7. Pel davant dues diades importants, com serà la tornada a Sitges per la diada de la Jove, on també hi seran els Verds, i sobretot la diada del Roser. Cal acabar l’any amb noves fites.

Els locals de la Jove de Sitges també estaven satisfets per la feina feta. Van poder ajuntar els dos castells de 7 amb l’agulla, i signar la segona millor diada de l’any després de la feta al juliol, en la diada Pepe Rodríguez a casa. Va completar el 5 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el 3 de 7 amb l’agulla. Els Castellers de Berga tornaven a la diada de Santa Tecla de Sitges, on van ser-hi el 2017, amb el just per fer una diada correcta. Van tenir en el 3 de 7 el seu millor castell, que va fer junt el 4 de 6 i el 4 de 6 amb l’agulla. Els Xiquets de Vila-seca, que repetien en el cartell, van executar la mateixa diada que l’any anterior amb la Torre de 6, el 3 de 6 i el 4 de 6.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: