Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos han detingut cinc persones per robar la càrrega de camions a Collbató i Olèrdola

Els Mossos han detingut cinc persones per robar la càrrega de camions a Collbató i Olèrdola

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Anoia van detenir, el dilluns, tres homes, una dona i un menor d’edat, de nacionalitats espanyola i marroquina, entre els 17 i els 74 anys.

Posteriorment, els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van vincular els detinguts amb un robatori amb violència i intimidació, dos robatoris amb força i un delicte de defraudació de fluid elèctric.
Els fets van succeir la matinada del dilluns 9 de setembre, quan una dotació dels Mossos va observar, en un carrer de Collbató, cinc persones descarregant una furgoneta plena de caixes i portant-les cap a una casa i que, en veure la dotació policial, es van amagar.
Davant les sospites, els agents van comprovar que a l’interior de la furgoneta hi havia unes 50 caixes d’ampolles de licor i, en el perímetre de la casa, una multitud de caixes de licor i de càpsules de cafè. A més a més, van localitzar una instal·lació exterior completa d’aparells d’aire condicionat i a la zona del garatge una plantació d’unes 700 plantes de marihuana. Els agents van detenir les cinc persones.
En una recerca posterior els investigadors van localitzar diverses caixes de licor, colònia i càpsules de cafè i van comprovar que les caixes de càpsules de cafè provenien d’un robatori, el 5 de setembre, de la càrrega d’un camió estacionat al municipi d’Olèrdola, on quatre dels detinguts havien estat enxampats in fraganti cometent el fet delictiu.
Finalment, els investigadors van comprovar que els detinguts també tenien connectada il·legalment l’electricitat en el domicili on, segons l’empresa subministradora, calculen que haurien defraudat fluid elèctric per valor de 14.000 euros.
Els arrestats majors d’edat, amb una totalitat de 43 antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
El menor d’edat detingut va quedar en llibertat per ordre de Fiscalia de Menors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: