Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El rodaplaces torna a omplir el dia 2 els carrers del centre d’espectacles per tota la família

Quatre espectacles de petit format en diferents espais del centre, i un darrer de caire més musical, composaven enguany la proposta que feien La Xarxa Especatacles familiars i el Casal Popular.

Enguany era la setena edició d’aquesta iniciativa que en la tarda del dia 2 de setembre busca oferir una proposta atractiva per al públic familiar. Enguany eren 5 els espectacles, quatre de petit format i un de final, amb estils diversos i engrescadors. Una de les companyies que actuava venia de Vilanova, i amb el nom de Cia Katapulta apostava per els malabars i els equilibris.

Aquesta iniciativa neix de la mà del Casal Popular i la Xarxa d’Espectacles infantils i familiars de Vilafranca, que buscaven ampliar l’oferta adreçada als més petits i el públic familiar durant la més típica. Així ho explica la Gemma Girona des del Casal Popular.

Contes narrats amb «Eps no és el que sembla» de la companyia Mònica Torra; titelles amb «Canelo Show» de la Companyia Rambling Puppets, circ amb «4×4» de la companyia Katapulta; i màgia amb «Això és màgia» del Màgic Raul eren els espectacles de petit format. «Reboombori» de la companyia Roger Canals era l’espectacle que va servir per tancar enguany el rodaplaces.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: