Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El reggae de Green Valley i el rock penedesenc de Los Pollos omplen de ritme la nit del 31

Ambdós concerts van omplir els seus respectius espais de bona música i van demostrar la gran diversitat d’oferta que hi ha durant la Festa Major.

El primer dels concerts de la nit del dia 31 d’agost va ser el de Green Valley, un dels grups de referència en el panorama estatal a nivell de música reggae.

Aquesta formació, basco-catalana va presentar a l’escenari de la rambla de Sant Francesc el seu darrer treball ‘Bajo la piel’. Amb unes cançons plenes d’optimisme però sense deixar de banda la crítica al sistema i la societat actual, aquesta formació s’ha convertit també en una banda de projecció internacional. A Vilafranca van omplir la rambla de gent, majoritàriament joves, que van voler ballar al ritme de les seves composicions. Peces que sonaven així.

Una estona més tard, en aquest cas a l’escenari ubicat a la plaça de Sant Joan era el torn del rock més clàssic amb el grup penedesenc ‘Los Pollos’. Una formació que enguany està celebrant els seus 30 anys i que com és habitual va acostar al públic peces pròpies acompanyades de clàssics del rock internacional amb el particular estil.

Dues actuacions que han estat una bona mostra de la diversitat d’estils i públics als que s’adreça l’oferta musical de les nits festamajorenques vilafranquines i que serveixen per tal de poder, en espais molt propers, poder fer tastets de concerts molt diferents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: