Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou pavelló de la zona esportiva doblarà la disponibilitat de pistes actual a Vilafranca

El nou pavelló, annex al de la Gamba, estarà acabat el primer semestre de 2020 i disposarà de tres pistes per a competicions reglamentàries, que poden ser fins a 9 per a altres usos o entrenaments.

Dimarts a la tarda Pere Regull, acompanyat del tinent d’alcalde de l’Àrea d’Acció Territorial i Serveis Urbans Francisco Romero, i la regidora d’Esports Anna Doblas, va visitar les obres del nou pavelló esportiu que s’està construint a la zona esportiva, annex al pavelló de La Gamba.

Romero comentava que les obres avancen a bon ritme i que per tant es manté la previsió del primer semestre de 2020 per la seva finalització. Explicava també que es tracta d’una obra que compleix amb els màxims nivells d’exigència per que fa a sostenibilitat i eficiència energètica.

Els treballs comporten la creació d’un nou pavelló de 2.925metres quadrats, i es fa també una acció important de remodelació de la zona d’entrada de l’actual pavelló de la Gamba que servirà d’accés a les dues instal·lacions.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, comentava hi haurà un ascensor per poder accedir a les actuals graderies de La Gamba, i també uns lavabos en aquest pis superior que ara no hi eren. Des d’aquesta primera planta, i des dels actuals vestidors es podrà accedir al nou pavelló. Aquest disposarà d’una grada per a unes 300 persones, i tres pistes reglamentàries per acollir competicions simultànies de bàsquet o rítmica, per exemple.

Finalment, l’alcalde recordava que les obres es van iniciar a finals de l’anterior mandat, i que és un projecte molt necessari per la vila. Regull apuntava que l’actual pavelló de La Gamba té uns 2.000 usos setmanals, als que cal sumar els que hi ha també al pavelló Firal. Amb el nou equipament es podrà descongestionar el Firal i es doblarà la disponibilitat de pistes actual.

Regull, Romero i Doblas van visitar les obres d’aquest nou pavelló del que ja es pot veure l’estructura i que permet anar-se fent a la idea de com serà d’aquí uns mesos quan estigui acabat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: