Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dia 9 de novembre les entitats faran l’acte d’homenatge al Rafa Cabezas

El 27 de febrer va morir Rafa Cabezas, responsable d’activitats a la via pública de l’Ajuntament de Vilafranca.

Nascut el novembre del 1952 a la població andalusa de Moriles, era un vilafranquí d’adopció. Portava 32 anys treballant a l’Ajuntament. Era especialment molt conegut i apreciat per totes aquelles persones que organitzaven algun acte públic a Vilafranca, sempre disposat a trobar solucions. Per aquest motiu representants de diverses entitats van anunciar
a l’estiu l’objectiu d’organitzar un acte en el seu record.
Es vol fer un acte senzill amb participació de moltes entitats i persones, i ja es té la data, serà el dissabte 9 de novembre a la plaça Jaume I de sis a vuit de la tarda.

La comissió organitzadora està integrada per les associacions de veïns del Molí d’en Rovira, de l’Espirall i del Poble Nou, a més de l’Agrupació de Raimons, els Geganters de Vilafranca, el Club Patí i els Xicots i la Colla Jove. Però arran de la crida que van fer a l’estiu ja s’hi han sumat més d’una trentena d’entitats.
A l’acte es preveu la intervenció de quatre o cinc persones properes a ell, actuacions musicals, alguna representació teatral o de rapsodes i també de les colles castelleres. L’acte continua sent obert a qualsevol entitat o persona que hi vulgui participar, i per posar-se en contacte amb la comissió es pot fer a través del correu de les entitats que la conformen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: