Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El curs comença a Sant Sadurní amb un total de 3.091 alumnes d’educació infantil a secundària

Són xifres similars a les del curs passat, i per exemple es destaca que a P3 el 98% de les famílies han pogut accedir al centre que havien demanat en primera opció.

Es tracta d’unes dades molt similars a les que es van registrar l’any passat. En concret, enguany a primària s’han matriculat una seixantena d’alumnes menys que el curs 2018-2019 i les matrícules d’ESO han augmentat un 1%, que corresponen a 16 alumnes. En total hi ha 475 alumnes d’educació infantil, 1.246 de primària i 1.370 de secundària (ESO).

Pel que fa a P3, el 98% de les famílies han obtingut plaça al centre sol·licitat en primera opció i el 2% restant a la segona opció demanada.

Les escoles bressol municipals, l’Espurna i la Fil.loxereta, han iniciat el curs amb 95 infants, 9 menys que el curs passat, trencant la dinàmica del curs anterior, en què hi havia hagut un augment de les inscripcions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: