Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CR del Cava considera que la baixada de preus va en contra de la seva aposta per la qualitat

Des del Consell Regulador han declinat fer declaracions avui però ens han remès a un comunicat que ja van fer públic a finals d’agost.

En primer lloc assenyalen que no es troba entre les finalitats ni entre les competències de cap Consell Regulador el fet de tractar o acordar aspectes relatius a preus, ni del raïm, ni de cap dels altres elements que componen el procés d’elaboració del producte emparat sota la denominació, estant prohibida qualsevol acció o recomanació al respecte.
Tot i això, el Consell Regulador del Cava no pot quedar indiferent davant l’anunci d’una forta caiguda del preu del raïm per considerar que no és desitjable per la Denominació en el seu conjunt. És contrari a l’aposta per la contínua millora de la qualitat, ja alta de per si, que s’impulsa des del Ple del Consell Regulador, i de la correcta valorització del producte emparat Cava. Una forta baixada dels preus del raïm no ajuda en absolut al desenvolupament del pla estratègic del Consell Regulador, que a través de la qualitat busca una major diferenciació i una millor equació de valor per a tot el sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: