Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal presenta la propera temporada i recupera al cicle Platea

El cicle Platea comptarà amb espectacles relacionats amb les conseqüències de la guerra.

La Societat La Principal El Casal ha presentat aquest dissabte la programació d’espectacles per la propera temporada. De moment hi ha previstes 10 propostes que, com és habitual, combinen diferents gèneres amb l’objectiu d’arribar a tota mena de públics.

La novetat d’enguany és la recuperació del Cicle Platea, que transforma el teatre del Casal en un espai més íntim, i que comptarà amb tres espectacles relacionats amb les conseqüències de les guerres: ‘Memòria de les oblidades’, amb Rosa Andreu, l’11 de gener; ‘Mort a les cunetes’, amb Joan Valentí, el 15 de febrer: i ‘Maleïdes les guerres i aquell qui les va fer’, amb l’actriu Lali Barenys, el músic Carles Beltran i la cantant Namina, el 21 de març.

La temporada començarà el 18 d’octubre amb el monòleg de Santi Rodríguez ‘Infarto ¡No vayas a la luz! El 9 de novembre, l’humorista Peyu presentarà al Casal ‘Col·loqui’. El 30 de novembre, la companyia d’humor Yllana portarà a Vilafranca l’espectacle del seu 25è aniversari, ‘Lo mejor de Yllana’.

Ja al desembre, el dia 13, el Moscow State Ballet portarà a escena ‘El trencanous’ amb una trentena de ballarins i ballarines. I al dia Nadal, La Principal de La Bisbal protagonitzarà el tradicional concert.
L’any 2020 arrencarà amb el cantant de rap i trap Lildami, que actuarà al Casal el 18 de gener. El 25 de gener, el teatre musical serà el protagonista de la programació amb l’espectacle ‘Una altra estrena’, amb direcció artística de Dani Anglès. El mag Yunke portarà al Casal la màgia de ‘Conjuro’ el 8 de febrer. El 29 de febrer serà el torn de l’òpera i la sarsuela, amb un espectacle dirigit per la coreògrafa Núria Serra i protagonitzat pel cantant Ulises Ordúñez. Finalment, la comèdia ‘Tercer piso, escalera tres’ arribarà al Casal el 7 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: