Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc de Temps de Vilafranca reprèn les activitats per aquest curs

Aquest mes d’octubre s’engega amb tres activitats, que dinamitzen membres del Banc de Temps de Vilafranca. Dos tast d’idiomes, un de francès i un d’angles, i una xerrada sobre com posar límits.

Les activitats del Banc de Temps a la capital de l’Alt Penedès es reprendran aquest proper mes d’octubre, i s’han previst tres activitats. Un tast de llengua en francès, un tast de llengua en anglès i una xerrada sobre per què ens costa tant posar límits. Les sessions estaran dinamitzades per els mateixos participants del Banc de Temps que ofereixen aquests serveis.

L’activitat Tasta llengües en francès serà el dimarts 1 d’octubre, de les 7 de la tarda fins a 2/4 de 9 del vespre. El Tasta llengües en anglès serà el dimecres 9 d’octubre, en el mateix horari. Ambdues activitats són espais de trobada per a  persones que vulguin mantenir o millorar el nivell d’idioma mitjançant un grup de conversa.

La xerrada ‘Per què em costa tant posar límits?’ tindrà lloc el dimecres 16 d’octubre, a les 7 de la tarda. A la xerrada s’aprendrà a reconèixer què és el que ens passa internament davant de situacions de bloqueig, i així poder generar relacions més sanes i autèntiques.

Les activitats estan obertes a tothom, i es faran a l’Escorxador. Les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar aliments que seran destinats al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa ‘Espirall, Fem Barri’, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: