Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen 4 joves a Sant Sadurní implicats en dues baralles

Des de l’Ajuntament demanen prudència i responsabilitat en relació als missatges que es fan córrer per la xarxa i que es contrasti qualsevol informació abans de compartir-la.

Davant les informacions aparegudes durant la tarda d’ahir i aquest matí referents a suposades agressions a menors a Sant Sadurní d’Anoia, el servei de Governació manifesta que cap d’aquestes informacions és certa i que s’està creant una alarma social irresponsable i que malmet la convivència ciutadana, generant una falsa sensació d’inseguretat a les persones.
En concret aquest dilluns els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van detenir 4 joves implicats en dues baralles al carrer Sant Pere de Sant Sadurní, els dos primers van ser detinguts cap a les 8 del vespre, quan la policia es va presentar a l’edifici on hi ha un pis ocupat alertada per una disputa. Quan van arribar al lloc dels fets van enxampar ‘in fraganti’ dos dels implicats dins les instal·lacions d’un celler pròxim al bloc. Tot i que van intentar escapar, la policia els va localitzar a la zona del Pont Romà, des d’on van ser conduïts a la comissaria de Vilafranca.
Els altres dos joves van ser detinguts en una nova baralla que va tenir lloc la mateixa nit, on també van atemptar contra els agents de l’autoritat.
Aquest dimarts al matí s’han identificat tres persones més relacionades amb els aldarulls d’ahir a la nit, dels quals dos són menors que s’han posat a disposició de la DGAIA.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: