Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centenars de persones es manifesten a Vilafranca rebutjant les detencions d’independentistes

L’Esquerra Independentista de l’Alt Penedès va convocar ahir a les nou de la nit una concentració de rebuig a les detencions que es van produir aquest dilluns al matí per part de la Guàrdia Civil.

Segons es va informar es tractava d’una operació relacionada amb “moviments independentistes catalans que podrien estar preparats per portar a terme accions violentes” i es van detenir 9 persones.
En contra d’aquestes detencions, l’ Esquerra Independentista de l’Alt Penedès va convocar una concentració a la plaça de la Vila de Vilafranca amb el lema “prou repressió”.
Centenars de persones es van reunir a la plaça, amb pancartes reclamant llibertat per als presos polítics. Hi havia gent de totes les edats, des d’infants a gent gran, i moltes dones. Es van llegir dos manifestos.
El primer de l’Esquerra Independentista en el que es feia una crida a la mobilització contra la repressió i també una crida a l’acció política, apostant per la desobediència.
Tot seguit es va llegir un segon manifest dels CDR, lamentant que ‘es facin actuacions policials que destrossen la vida de la gent, amb una escala repressiva que afecte a persones que lluiten pels drets de la societat’.
El manifest va finalitzar expressant que ‘la repressió no ens atura’ i demanant la llibertat pels independentistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: