Dimecres, 16 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carles Campuzano pronunciarà la conferència institucional de l’Onze de Setembre a Vilafranca

La conferència institucional de la Diada Nacional de Catalunya amb què s’inicia la celebració a Vilafranca, anirà a càrrec aquest any del polític Carles Campuzano.

En la seva intervenció al Saló de Plens de l’Ajuntament, el proper dimarts dia 10 de setembre, a les vuit del vespre, pronunciarà la conferència commemorativa de la Diada a Vilafranca, amb el títol “El país de demà”.
Acabada la conferència institucional, s’anirà fins al monument en honor al president Lluís Companys, a la plaça dels Països Catalans, al barri de la Girada, per fer una ofrena floral. Aquesta ofrena està prevista per a dos quarts de deu de la nit. L’Ajuntament de Vilafranca convida totes les institucions, entitats, associacions i partits polítics locals i comarcals a fer-hi la seva pròpia ofrena floral. L’endemà, dia 11 de setembre, a les set de la tarda a la plaça de la Vila, hi haurà ballada de sardanes a càrrec de la cobla Catània.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: