Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

9 autocars van sortir de Vilafranca per participar a la manifestació de l’11 de setembre

L’Assemblea Nacional Catalana tornava a organitzar diversos autocars per anar a Barcelona l’11 de setembre.

Enguany van ser 9 autocars, un menys que l’any passat, però cal tenir en compte que en van cedir un als Falcons. Sigui com sigui, van ser molts els vilafranquins que una vegada més van decidir anar a fer sentir la seva veu en una manifestació massiva.
Tot i que a finals d’agost semblava que havien baixat els ànims, la coordinadora de l’ANC de Vilafranca, Esther Güell, apuntava just abans de sortir de l’estació de busos, que en els darrers dies havien repuntat els ànims.
Esther Güell es mostrava convençuda que la mobilització seria, novament, tot un èxit.
Gent de totes les edats i grups d’amics o famílies, molts amb la samarreta corresponent, anaven disposats a participar d’una diada reivindicativa.
Els 9 autocars van sortir de Vilafranca a quarts de tres de la tarda per anar a la manifestació que s’iniciava a les cinc i catorze minuts. Al matí, però, força gent va decidir desplaçar-se a Barcelona en tren o vehicles particulars, perquè hi havia alguns actes previstos abans de la manifestació de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: