Divendres, 5 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Utilitzen unes declaracions tergiversades per exigir la dimissió de la regidora d’Igualtat

El que semblava que havia de ser una roda de premsa del tot positiva s’ha convertit en un malson per a la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo.

Aquesta setmana la regidora, acompanyada per la tècnica de la seva regidoria, ha donat detalls de l’ampliació dels punts Lila que es desplegaran per la Festa Major. Una proposta que millora el que es va plantejar l’any passat. La roda de premsa va durar prop de mitja hora i just al final Arroyo va fer una crida a la ciutadania, en especial a la gent jove. Un mitjà de comunicació va recollir només una part de les seves declaracions, donant a entendre que la regidora culpabilitzava a les noies. La notícia ha corregut per les xarxes socials i s’ha produït un linxament envers la regidora, a la qual fins i tot han arribat a demanar la dimissió.
Per deixar clar el que va dir reproduïm tot seguit en el video les seves paraules.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: